donatela objavljeno: 8. listopad 2010. objavljeno: 8. listopad 2010. Lijepo molim znalce koji mi mogu odgovoriti na pitanje dali osoba koja ima uredno podmirena dugovanja prema mirovinskom, a dug prema osnovnom zdravstvenom (nekada obrtnik)upisuju radni staž koji nije upisan.Dali će biti problema prilikom upisa staža dok se ne uplati i taj dug !???Hvala Citiraj
donatela odgovoreno: 12. listopad 2010. Autor odgovoreno: 12. listopad 2010. Molim odgovor-u pitanju mi je 15 godina neupisanog staža!!!!Hvala Citiraj
donatela odgovoreno: 28. listopad 2010. Autor odgovoreno: 28. listopad 2010. Suprug je u međuvremenu predao zahtijev za procjenu radne sposobnosti(prekjučer je stiglo kod doktora) a on još nije dobio. Inače moram naglasiti da je 3 godine bio dragovoljac, a 3 godine nakon rata radio je kao civilna osoba u jednoj vojarni. Što možemo očekivati?Zbog toga sam i postavila pitanje za dug(osnovno zdravstveno)Dali ima smisla platiti dug ili čekati izračun mirovine?Puno hvala Citiraj
donatela odgovoreno: 28. listopad 2010. Autor odgovoreno: 28. listopad 2010. donatela je napisao: Suprug je u međuvremenu predao zahtijev za procjenu radne sposobnosti(prekjučer je stiglo kod doktora) a on još nije dobio. Inače moram naglasiti da je 3 godine bio dragovoljac, a 3 godine nakon rata radio je kao civilna osoba u jednoj vojarni. Što možemo očekivati?Zbog toga sam i postavila pitanje za dug(osnovno zdravstveno)Dali ima smisla platiti dug ili čekati izračun mirovine?Puno hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.