Jump to content

Vrijeme trajanja oglasa na oglasnoj ploči?


captan

Preporučene objave

Situacija je sljedeća.Nakon odrađene ostavine prije više desetaka godina ostala je jedna nekretnina koja nije bila obuhvaćena istom.

Ja sam pokrenuo proces naknadno pronađene imovine ali do jednog mogućeg nasljednika ne možemo doći tj. nije mu uručeno rješenje o provedenoj naknadno pronađenoj imovini.Ostali nasljednici su suglasni da ta imovina pripada meni.

Javni bilježnik veli da je to na sudu na oglasnoj ploči i dalje ništa nezna.

Mene sad interesira nakon kojeg vremena objave na oglasnoj ploči rješenje postaje pravomočno,tj. da se može u gruntovnici napraviti upis na moje ime.

Pozdrav forumašima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam imao sličan slučaj ali je problem bio u krivoj adresi

tj.rješenje se dostavljalo u inozemstvo dok je mjesto prebivališta bilo u RH.Glumio sam detektiva što preko interneta,telefona, dopisa u policijske uprave te sam na osnovu Izvoda iz knjige rođenih kao i Potvrde o mjestu prebivališta koja mi je izdala PU dostavio sudu koje je poslao rješenje o naknadnoj pronađenoj imovini koje je nakon par tjedana postalo pravomoćno te se nastavilo dalje sa upisom u ZK....

Sretno,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kod mene problem što se ta osoba ogriješila o zakon (neovisno o mom slučaju) pa njoj nije u interesu da je policija pronađe inače mjesto prebivališta sam dobio iz policije.Čak ni njegov otac nezna gdje se nalazi.A rješenje je napravljeno pred godinu dana samo što nije pravomoćno zbog gore već opisanog.

Al dokle će to biti na oglasnoj ploči to me interesira?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija