Dado1234 objavljeno: 2. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2010. Kad osobu na policiji kazneno prijaviš za prijetnje životom i uništavanja imovine Dali kod potpisivanja tog zapisnika od tri primjerka koji smo predali kod policije moramo i mi dobiti jedan primjerak ili ne? Jer se bojim da osoba protiv koje sam podnio takvu prijavu ima podeblje veze na policiji ima prevelik utjecaj na njih pa mi inspektor nije htio dati primjer tužbe , i da to na kraju ne završi u košu a ne na stolu DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA Ako netko od vas ima imalo pojma o našem zakonodavstvu ... ili kam to več spada da mi odgovori kak da ja saznam dal je ta prijava otišla prema državnom odv. ili ne TNX Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dfunduk57 odgovoreno: 2. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2010. Ne, stranka ne dobiva primjerak zapisnika. Dva primjerka se šalju u odvjetništvo, a jedan primjerak ostaje u policiji, radi daljnjeg rada na predmetu. U odvjetništvu možete provjeriti da li je zapisnik dostavljen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dado1234 odgovoreno: 3. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2010. Onda sam trebao barem zatražiti broj spisa po kojem bi mogli pronaći prijavu ili je dovoljno samo ime i prezime prijavitelja i prijavljenog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dfunduk57 odgovoreno: 3. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2010. Dovoljno bi bilo ime i prezime, odvjetništvo, po zaprimanju, ionako predmetu dodijeljuje svoj broj. Možete se i u policiji raspitati o statusu predmeta, imate pravo znati do kuda je predmet stigao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dado1234 odgovoreno: 5. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2010. Hvala na informacijama. Pričekat ću do ponedjeljka pošto sam prijavu podnio 02.11. pa ću im dati malo vremena da to proslijede na D.O. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.