Jump to content

dnevna parkirna karta


undertaker

Preporučene objave

Desilo mi se sljedeće:

 

U petak navečer u 20:20 sparkam auto u centru i ne platim kartu jer sam iskreno mislio da me nebudu kaznili ( kartodrapac mi je već u 2 navrata rekao da nemoram platit kartu kad sam otprilike u to doba parkirao a krenuo sam po kartu na parkomat ) i nadjem ja dnevnu kartu na kojoj piše zamjećen u 20:22, i naplaćen parking kao od 20:30. U subotu se ja lijepo ustajem prije 6 i u pola 7 me više na parkingu nema jer radim ujutro. Imam sljedeće pitanje, budući da je opće poznato da se u Zagrebu naplaćuje parkiranje svugdje do 21:00, kak oni mene mogu tražit da ja platim parkirnu kartu za od 200 kn za pola sata parkiranja, da li postoji zakon koji nas od takvih postupaka možda štiti, ja njima bez daljnjeg mogu i želim platiti pola ili jedan sat parkinga ali 200 kn..ljudi moji... nebi niš reko da sam se sparkao usred bijela dana pa da kao neznaju kak ću dugo ostat sparkiran ( što im je glavni argument ) ali tu je vidljivo da mi nemopgu teoretski naplatiti više od 1 sat jer se od 21:00 više parking ne plaća!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koja slučajnost! Meni su također jučer u 1 zoni naplatili dnevnu kartu. Desilo se sljedeće: Sms-om sam platio kartu i prilikom tipkanja na mobu fulao sam 1 znamenku tako da sam upisao ZG 7353 Du a moje vozilo ima tablice ZG 7352 DU. Danas sam poslao mail službi za reklamacije u Zagreb Parkingu a oni su mi odgovorili sljedeće:

Poštovani,

nakon razmatranja Vašeg prigovora izvješćujemo Vas da isti ne možemo uvažiti.

 

Dnevna parkirna karta u gore navedenom predmetu ispisana je po Odluci o organizaciji i načinu naplate parkiranja (Službeni glasnik br. 26/09) prema čl. 10 koji povlači dnevnu parkirališnu kartu ako korisnik parkirališta ne istakne kupljenu valjanu satnu kartu s unutarnje strane vjetrobranskog stakla vozila ili ne plati parkiranje mobilnim telefonom u roku od 5 minuta od dolaska na parkiralište.

 

Provjerom je utvrđeno kako je kod zahtjeva za uplatom parkiranja, izvršenog u 17:12 h, upisana registarska oznaka ZG7353DU umjesto ZG7352DU.

 

S obzirom na pogrešan unos registarske oznake kontrolor Vas nije mogao naći u evidenciji, niti pratiti vrijeme zadržavanja na parkiralištu i poštivanje vremenskog ograničenja. Iz navedenog je vidljivo kako je dnevna parkirna karta uredno ispostavljena, te Vas molimo da istu uplatite.

 

Ako kao korisnik parkirališta ne podmirite obveze po dnevnim parkirnim kartama, odnosno računu u zakonskim rokovima, biti ćemo prisiljeni pokrenuti odgovarajući postupak naplate potraživanja.

 

S poštovanjem,

 

 

ZAGREBAČKI HOLDING d. o. o.

Podružnica Zagrebparking

Pravna služba

 

Molim Vas za savjet što da radim?? :hvala:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija