Jump to content

Može li više???


tugomira

Preporučene objave

Samo 2 pitanja na koja mooožda dobijem odgovor pošto do sada nisam dobila ni na jedno u roku 4 godine...

Naime, meni draga osoba zbog dugovanja od cca 600 000 kn pravnim osobama pojedinačnim presudama osuđena je na 9 god i 5 mj zatvora!!! Da, dobro sam napisala 9 god i 5 mjgodina. Pitam se kolike godine bi trebali dobiti visokopozicionirane face lijepe nam naše. Na vrlom spajanju kazne smanjena mu je kazna na 9 godina. Uf.... Stvarno su mu oprostili i previše... Zanima me pod 1. jel to u našoj državi normalna visina kazne s obzirom na krivčev dug i zanima me pod 2. koliko bi novaca tražio odvjetnik koji bi ovaj slučaj apsolutne nepravde doveo u neku realnost? Čovjek je u zatvoru 4 godine i 2 mjeseca, bez odvjetnika ( pokupili mu lovu, ništa riješili ), kome god je pisao nitko nije reagirao...

Ima li nade za čovjeka koji je dotaknuo dno, gadno se "otrijeznio", bori se s vjetrenjačama da se vrati u normalan život sa svojih 36 godina???

Unaprijed zahvaljujem na svim savjetima i odgovorima...

Osoba koja ga čeka i voli...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio je obrtnik, kompenzacije, neplaćanja njemu uzrokovala su njegove dugove, "kompanjon" s debelim vezama na sudu i okolici pola toga njemu natovario na vrat, nakupile se tužbe i u kratko je to to. Ostao je bez IČEGA, osuđen po čl.224. st.4. Očito je manje vrijedan ljudski život od privrednog kriminala spomenutog iznosa. A imate li podatak o troškovima prema poduzetnim odvjetnicima? :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija