Jump to content

odlazak iz grada


csarda

Preporučene objave

Sa djecom živim u gradu u kojem od strane bivšeg supruga i njegove majke djeca i ja neprestano doživljavamo neugodnosti.Već sam prije pisala navodeći da oni kao obitelj poginulog branitelja imaju veliku moć koja im je dala dodatnu dozu bahatosti.Otac moje djece nema potrebu javiti meni ili centru ako mjesecima boravi negdje drugo i ne viđa djecu.Moja djeca su zbog specifičnosti situacije u kojoj se nalazimo tim više što smo u malom mjestu pa se neke situacije jednostavno ne mogu izbjeći neprestano pod stresom.Kako moj otac ima kuću u Bosni odlučila sam isključivo radi djece i njihovog mira otići tamo živjeti,ali izgleda da neću imati pravo na to ako se bivši ne složi s tim.Kakvi su naši izgledi za pravo na miran život?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U svakom slucaju prvo kontaktirajte nadlezni centar za socijalnu skrb, ako to vec niste napravili, i objasnite im situaciju te svoj naum o preseljenju. Nadam se da djelatnici czss nece podleci eventualnim poznanstvima..itd. Czss bi mogao izreci mjeru prema ocu djeteta. U krajnjem slucaju moze se od suda traziti zabrana priblizavanja ili mu moze biti dijelom oduzeta roditeljske skrbi, ako se dokaze da je krsio prava svoje djece uznemiravajuci ih, zanemarivajuci ih... U svakom slucaju Vasa djeca imaju pravo na alimentaciju i u tom slucaju, pa i u slucaju da promijenite mjesto/drzavu boravka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija