Jump to content

kazna za parking na mjestu za invalide


tincilinci

Preporučene objave

Lijep pozdrav, molila bih savijet 24.09.2010. otisla sam s ocem koji boluje od multipleskleroze i ima invaliditet od 80% u king cros i parkirala automobil na mjesto za invalide auto i ma naljepnicu oznake invalida i do onda sam bila uvjerena da to vrijedi i za parkirna mjesta,no onda su me preko razglasa zvali da dodem do svog vozila i tamo zatekla radnike pauka koji su se pripremali dici auto. Prije mjesec dana sam dobila za platit 250kn za prijedeni put pauka, a sada i kaznu od 700kn za parking. Obzirom da vozlo glasi na oca koji je 80% tjelesni i dusevni invalid i bila je istaknuta samo naljepnica za invalida a ne i karton za dozvolu parkiranja da li mi se isplati ulagati žalbu za kaznu i ima li kaklve sanse da se bar malo odgodi placanje te kazne jer je trenutno nemam od kuda platiti. zahvaljujem...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

normalno ,uloži žalbu odnosno vlasnik vozila.

onaj ko ima naljepnicu za oslobađanje plaćanja cestarine , koja se dobije za 80% posto invalidnosti (ili60% donji ekstremiteti),ima i znak pristupačnosti koji se dobije za 70% invalidnosrt.

ako ipak neposjedujete znak pristupačnosti

hitro u državnu upravu ,odjel za gospodarstvo podnijeti zahtjev. priložiti sliku invalida ,rješenje o invalidnosti i popuniti zahtjev.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija