Jump to content

Cuvanje trudnoce,molim pomoc


josips

Preporučene objave

Postovani,

supruga je bila zaposlena u mojoj firmi od 1.3. 2009 do 20.9 2010,tada smo napravili pauzu od 40 dana jer sam radio neke preinake u firmi,te promjenu vlasnistva.Nakon toga zaposljavam je 1.11.2010 ponovno.Nakon dva tjedna doznajemo da je trudna,te doktorica odredjuje strogo mirovanje i bolovanje radi ocuvanja trudnoce.

Jucer smo bili kod doktorice i opet je naredila strogo mirovanje.Idemo kod ginekologa privatno i preko socijalnog,obje imaju isto misljenje koje su napisale u trudnicku knjizicu.

Sad mi na HZZO rade probleme jer je to navodno prekratak rok prije otvaranja bolovanja.Napominjem da se sve slucajno poslozilo,jer prije drugog zaposlenja stvarno nismo znali da je trudna,te naravno nismo znali ni da ce morati otvoriti bolovanje zbog komplikacija.Supruga je na minimalcu tako da u krajnjem slucaju ne pricamo ni o nekim novcima.

Sto mi je ciniti,kakva su nam prava i sto mi mogu napraviti ovi sa HZZO-a?Inace supruga je stranac na privremenom boravku (tece 3 godina boravka).

 

Unaprijed puno hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija