Jump to content

Uvjeti viđanja


svjetlost11

Preporučene objave

Moj još uvijek muž i ja živimo odvojeno već preko 10mj. Ovaj mjesec predala sam tužbu za razvod braka. Imamo dijete od godinu dana koje živi samnom, u mom stanu.

 

U tih 10 mj. prva 2 mjeseca (dok je naše dijete imalo 2,3mj)sam dijete dovodila k njemu redovito, dapače, koliko god su mi poslovne obveze to dopuštale.

Od toga sam napokon odustala jer nisam imala auto i bilo je ljeto, pa je putovanje autobusom i bebi opremom bio prava tortura. Osim toga i on je prijetio da nas više neće pustiti da odemo. Ukratko, bilo je naporno.

 

Zbog toga nije viđao dijete mjesec, dva,jer nije nikako htio dolaziti k meni jer mu "tamo nije ugodno". Valjda mu je neugodno zbog mojih roditelja koji žive u blizini. No, ja mu prilikom svakog razgovora napominjem da uvijek može doći k nama.

 

Čak je jedno vrijeme redovito dolazio, jedanput tjedno. Međutim i to je nekako zamrlo jer mu se ne da dolaziti. Znao bi zvati i zahtijevati da spremim dijete da dođe po njega i da ga odvede pa ga kasnije vrati. To sam kategorički odbijala jer je navikao na prostor u kojem živimo, gdje ima sve uvjete, a i ja se ne moram bojati da mi ga otme.

 

Koliko i u kojem vidu moje dosadašnje ponašanje može utjecati na tijek predstojeće brakorazvodne parnice, tj. moje uskraćivanje viđanja i postavljanje uvjeta?

 

Unaprijed hvala Svima na odgovorima i ispričavam se na dugom postu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija