Jump to content

fina i blokada računa


BMM

Preporučene objave

Još 1 slučaj u nizu , nezaposlen sam i primam naknadu sa zavoda za zapošljavanje . Jučer sam dobio obavjest od bankovne sluzbenice da mi je račun BLOKIRAN i da se obratim u FINU , što sam i učinio . Dobijem nekakav obrazac da ga ispunim i upišem od koga primam uplatu na račun , zatim danas odem se javiti na Zavod za zapošljavanje radi redovnog javljanja i kažem svoj problem . Upućuje me se ponovo u FINU sa rješenjem o primanju naknade i da mi se račun mora odblokirati. A FINA samo čudno gleda i traži GDJE TO PIŠE DA SE RAĆUN MORA ODBLOKIRATI , nadalje prema tome postupku o ovrsi kada ste napravili obrazloženje za novčani priljev i ako ga se uvaži ostaje Vam jedino jesti zrak do idućeg mjeseca dok vam sve to neprodje kroz sistem .

PREMA OVIM POSTUPCIMA KRŠI SE USTAVNO PRAVO GRADJANINA RH I UMANJUJE PRAVO NA ŽIVOT I NA EGZISTENCIJU OBITELJI .(to je moje mišljenje ) ......

Nadam se da cu uspjeti da izvucem nešto novca da mogu sinu od 3 mj i kćerki od 19 mj kupiti pelene i bebimil da makar oni imaju ako nemam ja .

Žalosno je kuda nas naši vladajući vode ( sigurno ne u bolje sutra , nikako neeee????)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija