Jump to content

Sud poslije prometne nesrece - molim savjet


oki270

Preporučene objave

Imao sam prometnu nesrecu studenom prosle godine - vozio sam motor ulicom Jankomir kada je (do tada zaustavljen na zebri ispred jankomirske bolnice) automobil se odlucio ukljuciti u promet polukruznim okretanjem preko cijelog raskrizja. Kako bih izbjegao direktan sudar, bacio sam se s motorom na kolnik i tako klizao po kolniku i pri tome se ozlijedio. Za to vrijeme se je vozac automobila vratio na svoju pocetnu poziciju na zebru.

 

Na zalost nije bilo svjedoka koji bi potvrdili njegovo kretanje (osim njegove supruge i kceri koje su vikale na njega nakon nesrece). Kad sam izasao iz traumatoloske dao sam izjavu kako se je sve dogodilo.

 

Danas sam dobio poziv na prekrsajni sud u statusu okrivljenika za ponedjeljak u jutro te policijsko izvjesce. U izvjescu se nigdje ne spominje doticni automobil vec stoji da sam "zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i pao".

 

Zanima me da li se je netko nasao u takvoj situaciji te sto ocekivati na sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija