Jump to content

Procesuirana djelatnica CZSS


mario-sb

Preporučene objave

I ja sam podnio kaznenu prijavu protiv bivše supruge i nekih djelatnika centra po čl. 215 KZ-a za kazneno djelo "Sprječavanje i neizvršenje mjera za zaštitu djeteta i maloljetne osobe".

ODO prijavu još uvijek nije odbacio. U dopisu sudu kojim traže spis predmeta, kao okrivljena spominje se samo bivša supruga. Do službenog očitovanja ODO ne mogu reći što je uzrok tome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko je meni poznato nije još niti jedna. Problem je u tome što roditelji ne prijavljuju nepravilnosti koje se dešavaju, boje se ili misle da će to učiniti netko drugi.

Za sada u Hrvatskoj postoji samo jedna prijava Centra za diskriminaciju i taj postupak je u tijeku, a gotovo svakodnevno očevi se suočavaju u Centrima za diskriminaciju pa zaključite gdje je jedan od problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mario-sb je napisao:

Dali je netko ikada čuo ili ima saznanja iz osobnog iskustva,

da je i jedan djelatnik ili djelatnica CZSS "odgovarala" na bilo koji način za počinjeni propust u obavljanju svoga posla a vezano uz problematiku obiteljskog prava, posebice kada je u pitanju dobrobit djeteta ?

 

POZDRAV

Ne samo da nisam ćuo nego sam siguran da nije nitko odgovarao za svoje postupke.Ja sam imenovao osobe javno ,ovdje na legalisu,na Facebooku,na T-Portalu.Nitko se još nije žalio ,niti me tužio.Volio bih da se nešto pokrene

javno,da sve papire koje imam podastrem ,a da se oni pokušaju opravdati (obraniti) (CZSS-ČRNOMEREC,Marija Pavić,Mila Jelavić)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija