Jump to content

dva upita


ribica33

Preporučene objave

Poštovani,

molim vašu pomoć,imam sudski postupak koji se vodi već 25g. radi se o tome da je grad, davne 1986g navezao put pored naše kuće i samim tim ga podigao za 1m više od razine našeg zemljišta,iz tog razloga mi plivamo u vodi.Odvjetnik nam govori da se rasprava svaki put pomiče za 3g. iz razloga ne pojavljivanja tužene strane.Želim promijeniti odvjetnika, zanima me,ukoliko tražim svoje papire od sadašnjeg odvj. može li mi uskratiti papire ili raditi probleme druge vrste?

 

Drugo pitanje,na istu tu našu zemlju i kuću je grad po sadašnjem GUP-u stavio da spadamo pod "D"zonu,te nam je samim tim zabranjena gradnja i adaptacija.Morao sam uzeti stambeni kredit da bih imao gdje živjeti sa svojom obitelji i to pored vlastite zemlje i kuće(koju bi trebalo proširiti iz razloga nove obitelji i prinove u kući).Nije mi jasno,zar se grad može tako igrati našim zemljištem?

 

Molim Vas pomoć. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ne može vam odvjetnik uskratiti spis može samo pokrenuti ovršni postupak radi naplate ako mu niste platili ali to je posebna tema od obveze izdavanja računa do zastare

što se tiče drugog pitanja da grad ima to pravo ukoliko je donesen GUP sukladno zakonu morali ste prilikom javne rasprave uložiti primjedbe

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija