Jump to content

Da li je to uopće totalna šteta?


BOKII

Preporučene objave

Na autu nam je proglašena totalna šteta- obično osiguranje . Radi se o Renolu Clio 2002god. Vrijednost vozila su naveli 23000, vrijednost ostatka vozia 14000- što iznosi 60%, a vrijednost štete 9300- što iznosi 40% vrijednosti auta. Svi su se čudili čak i procjenitelj. Auto je ispred i iza razbijen,no u voznom je stanju i popravak bi iznosio oko 15000.U osiguranju tvrde da je popravak neisplativ jer bi u Renolovom servizu iznosio 25000, a to je više od vrijednosti auta. Uložila sam prigovor na sve, no šta da radim ako mi ne ponude dovoljan iznos za popravak? Mogu li mi ikako oni popravit auto? Osiguranje odugovlači, već smo mjesec dana bez auta. Da li da potražim odvjetnika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Evo potpetice ja ti se jos jednom zahvaljujem uime svih kojima si pomogao kao meni i šaljem ti 1000 poljubaca! Nakon mog prigovora povećali su mi štetu za 3000kn (povećali su stvarnu vrijednost na 26000).No kako to još nije bilo dovoljno za popravak rekla sam im da uzmu ostatke vozila.I onda su se pokazali na šta su sve spremni. Laganje, muljanje da je ponuda od 14000 istekla. Oni sve što su rekli bilo je samo u njihovom interesu. Ništa baš ništa ne smije im se vjerovati svi su povezani. Roman bih mogla napisat. Uglavnom ta noćna mora je završila evo nakon 2 mjeseca bez auta. Dobro da nismo popravljali auto jer ko bi onda izvuko sve novce. Uglavnom doplatili su nam koliko smo tražili( duplo od prve procjene štete) i ostavili auto. Da se podsjetimo DOBAR SAVJET ZLATA VRIJEDI! Hvala ti potpetice i samo nastavi tako jer DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija