Jump to content

molim odgovor


miner

Preporučene objave

Poštovani!Molio bih uredništvo portala da mi odgovori zbog čega je izbrisan moj post pod nazivom "INTERESANTNO". Ja sam samo prenio obavijest o spisku četničkih hordi koji je objavio portal necenzurirano com pa ne vidim koga sam to uvrijedio i koja sam prava foruma povrijedio.Ako sam s time povrijedio prava četnika koji su abolirani u Hrvatskoj onda ne vidim koja je uopče svrha nešto objavit na forumu.Da li je normalno kad netko objavi popis Branitelja koje traži srbija zbog navodnog ratnog zločina da je to OK a kad netko objavi da je neki portal objavio popis ćetnika koji su ubijali i klali po Hrvatskoj onda je to za cenzuru. Molim odgovor.Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što i sami vidite, naslov ovog portala je "LEGALIS HRVATSKI PRAVNI PORTAL", a naslov podforuma je "Prava branitelja", a suprotno tematici naziva portala dodali ste nekakav link (koji se uopće ne može otvoriti).

 

Svrha ovog portala je da se pruži pravna pomoć hrvatskim braniteljima, a ne dodavanje kojekakvih linkova te ev. reklamiranje drugih portala i web stranica bez dozvole uredništva ovog portala.

 

Ne vidim kakvu bi korisnu pravnu informaciju branitelji imali klikanjem na taj link.

 

Ako nekog zanima taj spisak, lako ga može pronaći na nekom od net-pretraživača (neka upiše "popis četnika").

 

Iskoristio bih priliku da dodam da i neki drugi korisnici u ovom podforumu stavljaju kojekakve linkove koji nemaju veze sa pravima branitelja pa bih vas molio da to ne činite.

 

Ako želite pomoći i znate nekom branitelju dati pravni savjet, izvolite, a ako ne, bolje je nekad ne napisati ništa, nego napisati svašta-ništa.

 

Lokot.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija