Jump to content

Žalba na presudu


BlueMac

Preporučene objave

Hvala na brzom odgovoru.

No, bez namjere da cjepidlačim, zar onda ne bi trebalo mijenjati opis znaka B39? jer nigdje u ZSPC ni u Pravilniku o znakovima ne stoji da vrijedi za OBJE stran. Upravo da bi čl.80 ZSPC imao smisla, ili treba izbaciti i čl. 80 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, "(1) Vozač koji zaustavlja ili parkira vozilo na cesti dužan je zaustaviti ga, odnosno parkirati neposredno uz desni rub kolnika, a na cesti na kojoj se promet odvija samo u jednom smjeru može ga zaustaviti ili parkirati uz desni ili lijevi rub kolnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ah, bar utjeha da sam logično razmišljao. Smiješno je što me je jedan sudac saslušao i uvažio moje argumente te me oslobodio krivnje dok mi za isti slučaj sutkinja tog istog suda nije ni dozvolila da joj obrazložim situaciju. Na moj upit gdje u Zakonu piše da znak vrijedi za OBJE strane hladno mi odgovorila da je ona ta koja postavlja pitanja i odmah zaključila slučaj.

Hvala još jednom na brzom odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija