Jump to content

Re: pozdrav


loza

Preporučene objave

idem na komisiju hzmo svakih 6 mjeseci ,ne mogu znati da je gotovo daj dragi bože da je ,tri godine ovog mog stanja ,i svih naših branitelja nebi poželio nikom.neka nada je uvijek tu eto danas dok sam i pisao ovo stiglo mije iz zagreba potvrda borbenog sektora prve linije bojišnice pa ču im i to priložiti ,ja se nadam!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to ti je potvrda koju izdava ministarstvo obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti.pošalješ dokumente gdje se vidi da imaš 100 dana prve crte bojišnice ,tj. ratni put,i onda te oni vidu i da si u jedinstvenom registru hrvatskih branitelja iz dom rata ,i pošalju ti je i to ti je potvrda za svrhu regulitanja prava na mirovinu u druge se svrhe ne može upotrebiti.pozdrav :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvonemarkus je napisao:

e jesi me sad stavio na igle pa daj reci čemu i komu služi ta potvrda

:misli:

ja sam je tražio jer su mi rekli u ministarstvu kad sam ih zvao da se to izdava samo onom braniteljima koji mogu ostvariti mirovinu ,s tim da imaju tih 100 dana borbenog sektora evo ti adresa u zagrebu pa potraži na telefon broj trg hrvatskih velikana broj 6 zagreb .ja imam 370 dana prve crte bojišnice i sve ti lipo napišu po datumu gdje si bio i stave borbeni sektor ,to ti je jako bitno ako potražuješ mirovinu. :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija