Jump to content

povlačenje žalbe-hitno pomoć!!


ivaan2505

Preporučene objave

pozdrav.

 

dobio sam kaznu zbog prekoračenja brzine u naselju i predao sam žalbu i bio danas na prekršajnom sudu na ispitivanju i sad sam odlučio da bi ipak povukao žalbu i platio izrečenu kaznu od 1000kn. zanima me na koji način da povučem tu žalbu i da li je to uopće moguće? mogu li to pismeno riješiti i dali ću biti još dodatno kažnjavan za nešto te dali moram još nešto dodatno platiti?

unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete povući žalbu običnim podneskom u kojem navodite da povlačite žalbu od tog i toga datuma u tom i tom predmetu.

Smatram da vam je to nepotrebno, jer povukli vi žalbu ili ne svakako ćete dobiti plačanje troškova postupka, ukoliko niste zatražili oslobađanje od istih zbog lošeg imovinskog stanja. Ovako vam bar ostaje nada da vam žalbu prihvate ili vam umanje kaznu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, pismenim putem. Inače, ako i budete oglašeni krivim ne znači automatski da čete dobit kaznu u najvećem iznosu od 1000,00kn. Možete dobiti i npr.sudsko umanjenje na 400,00 kn, opomenu ili rad za opće dobro. Naravno ovisno o okolnostima slučaja, počinitelju, šta je izrečeno pred sucem i u žalbi. Na vama je da sami procijenite da li vam se isplati povuci žalbu ili ne. U svakom slučaju sretno i pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija