Jump to content

molim pomoć oko nedobivene stipendije


marra10

Preporučene objave

Podnijela sam papire za dobivanje studentske stipendije za djecu branitelja.Inace 4. sam godina fakulteta elektrotehnike,imam 22godine i redovno vec 3 godine sam primala stipendiju.Ove godine priložila sam sve potrebne dokumente, a kao najvažniji dokumenti bio je prosjek ocijena koji je morao biti 3,0 te imovinsko stanje.Prosjek sam imala 3,06 a majka s kojom živim je nezaposlena i prima naknadu za nezaposlene,i imam sestru koja ide u srednju školu, te je tako i taj dokument odgovarao. Napokon nakon 3 mjeseca objave rezultate natječaja i ja ne dobijem stipendiju, jer oni su SADA smislila da bi mogli povećat prosjek i povećali ga na 3.19 i ja naravno ne dobijem stipendiju. Mislim tko je tu lud? u tekstu natječaja za stipendiju nigdje nije stojao taj prosjek,već 3,0 prosjek. Vec 3 godine uredno dobivam stipendiju i naravno pošto je sve ostalo isto očekujem ju i ove godine, kad ono ništa. Mislim, da sam znala da ju neću moći dobiti možda sam mogla podnijeti za još neku stipendiju,a ovako sam totalno izvisila..Ako netko ima neki savjet?! Probat ću se žalit...ali ni sama ne znam šta bi i kako bi...:(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U žalbi navesti sve što ste ovdje naveli, naći natječaj, priložiti kopiju istoga, pronaći u zakonu o obveznim odnosima točnu odredbu o javnom oglašavanju i natječajima iz koje se vidi da u natječaju ono što je objavljeno smatra se pravovaljanim(mislim da je oko čl. 1000). Ako nisu dodatnim natječajem promijenili odluku o prosjeku povrijeđen je zakon. Inače, to ne znaci da biste dobili stipendiju, jer se ocito dijeli odredjeni broj stipendija za osobe koje ispunjavaju određen uvjete.

Sve ovo je pod uvjetom da je prosjek naveden u natječaju bio 3,0, a kasnije je bez ikakave javne objave tek u rješenjima o dodijeli stipendija navedeno da je traženi prosjek 3,19.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija