Maxich objavljeno: 20. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2011. Trudna sam i zaposlena u osnovnoj školi na određeno, radim od 10.01.2011. i ugovor mi najvjerojatnije istječe 06.04.2011., do povratka radnice koju zamjenjujem s bolovanja. 1. Zanima me mogu li imati zaključenu radnu knjižicu, biti prijavljena na burzi i dobivati naknadu za bolovanje zbog trudnoće od HZZO-a u slučaju da sam na bolovanje otišla prije zaključenja radne knjižice? Da li postoji mogućnost da se zamoli poslodavca da ne zaključi radnu knjižicu do rođenja djeteta iako se radnica koju zamjenjujem vratila na posao? 2. Također, zanima me što je sa pravom na porodiljnu naknadu u slučaju: a) da sam išla na bolovanje, kako se gleda prosjek? b) da sam nakon bolovanja bila prijavljena na burzi i nisam imala do rođenja djeteta nikakvu naknadu preko HZZO-a za vrijeme bolovanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.