Jump to content

predstavnik stanara?


ksenijaboni

Preporučene objave

poštovanje molim za savjet i pomoć, u zgradi živim 15 g s predstavnikom stanara ne komuniciram tj on ne želi komunicirati samnom.kao vlasnik stana i suvlasnik zgrade koga mogu tražiti međuvlasnički ugovor i ugovor s upraviteljem1.dali predstavnik stanara može boraviti negdje drugdje a pojaviti se jednom u 2 mj.2.dali može ovjesiti listu dužnika na ploću 3.dali mogu dobiti na uvid račune za velike i male popravke za proteklu godinu 4.gdje su pohranjene odluke o potpisima stanara 50% za neke odluke hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Stvar je vrlo jedonstavna. Imenujte drugoga predstavnika,a to je moguće međuvlasničkim ugovorom za koji je potrebno 50,0000000000000001% suglasnosti suvlasnika s obzirom na njihov udio u suvlasništvu. Ako ste vi pojedinac koji se buni, onda se morate pomiriti sa sudbinom. A dužnicima bi bilo bolje da plate dug nego što se bune za objavljivanje podataka. Žalosno je da zakon štiti one koji ne izvršavaju obaveze. Zakon više štiti loše, nego dobre. Ipak, predstavnik nema pravo objaviti podatke, zakon je zakon, ali je mogao objaviti samo iznose bez podataka o onim koji te iznose duguju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija