LAURINIA objavljeno: 3. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2011. Na svojoj web stranici ću koristiti dijelove neke tekstova iz turističkog vodiča. Da li je dovoljno da u impressumu navedem izvor od kuda sam koristila podatke? Radi se o izdavaču koji je je prije bio pod bivšom yu registriran, kasnije se osnovala nova tvrtka u RH. Kako mi to izgleda dosta "komplicirano" sada ići tražiti od njih odobrenja; da li je dovoljno da navedem izvor, pa da budem čista? Inače, koristim baš taj vodič jer ima neke informacije koji drzgi nemaju Hvala L. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LAURINIA odgovoreno: 4. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2011. Može odgovor? Hvala L. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damir123 odgovoreno: 28. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2011. jesi li ikad saznala odgovor? I mene bi to jako zanimalo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZoltanZoltan odgovoreno: 2. listopad 2011. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2011. LAURINIA je napisao: Može odgovor? Hvala L. S obzirom da vam se nitko nije javio s odgovorom već mjesecima, možda da ipak kontaktirate navedenu tvrtku? Na neki način će im to biti i reklama pa ako su razumni možda neće raditi neke velike komplikacije oko toga... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.