luka612 objavljeno: 4. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2011. Volontiram u jednoj firmi oko 4 mjeseca...teče mi vježbenički staž i plaćaju mi doprinose....zanima me da li bi mi se taj staž što sam odradio u firmi računao ako bih dobio posao kao vježbenik na sudu ili drž.odvjetništvu? I općenito...kako to funkcionira...ako radim kao vježbenik na jednom mjestu i onda se prebacim negdje drugdje...da li se računa odrađeni staž ili teče iznova na svakom novom radnom mjestu? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lorenna odgovoreno: 5. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2011. luka612 je napisao: Volontiram u jednoj firmi oko 4 mjeseca...teče mi vježbenički staž i plaćaju mi doprinose....zanima me da li bi mi se taj staž što sam odradio u firmi računao ako bih dobio posao kao vježbenik na sudu ili drž.odvjetništvu? I općenito...kako to funkcionira...ako radim kao vježbenik na jednom mjestu i onda se prebacim negdje drugdje...da li se računa odrađeni staž ili teče iznova na svakom novom radnom mjestu? Hvala! Staž koji imaš u firmi neće ti se uračunavati u staž za pravosudni ako dobiješ posao na sudu ili d.o. Bilo da govorimo o sudu, d.o., j.b. ili odvjetništvu moraš isključivo na jednom od tih mjesta odradit 18 mjeseci da bi mogao izać na pravosudni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.