makadam objavljeno: 14. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2011. Poštovanje. Namjeravam se uskoro razvesti i želim da me u tom postupku zastupa odvjetnik. Po forumu sam čitao malo o posupku i u principu znam opčenito o samom postupku, ali pošto ima par stvari koje me zanimaju volio bih da mi se netko javi. Također nebi bilo loše da se napiše sama cijena postupka sa taksama i davanjima odvjetniku. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 16. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. Odakle ste? Po Tarifi, Vaš odvjetnik vas ne smije koštati više od 2000,00+PDV. Ali... Ako u braku ima djece, ako je vaš razvod nešto što će trajati godinama, teško da će Vas netko zastupati za taj iznos. Ne nudim zastupanje, ovaj je post samo informativan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.