Jump to content

Hitno,marihuana


makizgb

Preporučene objave

Pozdrav svima na Legalisu, i unaprijed se zahvaljujem odgovoru.Imam 20 godina i student sam nikad kaznjavan i nikad imao problema s czss, naime pocetkom drugog mjeseca ove godine "pao" sam s 4.6 grama koji su nadjeni nekih 10 metara od mene i nadjeno je jos kod mene "drobilica",i priznao sam da je moje, odveden sam u stanicu di sam potpisao papire. Pitao sam djelatnike MUP-a s kojima sam bio u sobi sto ce biti samnom (posto nikad nisam kaznjavan ne znam kako postupak ide),oni su rekli da cu vjerojatno dobiti uriniranje,i maximalno 1000 kn kazne, e sad mi je to malo cudno jer s kim god sam pricao,ne vjeruju u to,pa me zanima vase misljenje, sto ce bit samnom, molim vas pomozite mi jer ne znam kud bi sa sobom,koliko me to grize unutar sebe, hvala vam jos jednom

 

P.s. Receno mi je da cu dobiti poziv za sud kroz mjesec dana, al ja jos dan danas nisam dobio nista,pa me zanima da li je to stvar prenatrpanosti suda ili neceg drugoga ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovisi koju su prijavu protiv vas podnijeli. Ako su vam rekli da će vam kazna biti 1000kn, onda je vjerojatno prekršajna prijava, te će vam kazna i biti tolika. Da je kaznena prijava bio bi neki uvijet, ali vjerojatno nije.

 

Mene zanima(ako netko zna), koji čimbenici utječu na to koju će prijavu policija podnijeti. Je li čista diskrecijska ocijena(dobra volja policije) ili postoje opća mjerila(nekažnjavanost, manja količina) ili jedno i drugo???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerovatno će biti prekršajana prijava. Kazna za posjedovanje je od 5000 do 20000 kuna. sa sudskim umanjenjem može biti i 1700 kuna. na ročište ponesti potvrdu o imovinskom stanju (porezna uprava, vađenje besplatno), potvrdu s faksa da studirate, pokajati se, priznati krivnju. ne vjerujem da ce biti određeno bilo šta osim novčane kazne ako vam je to uistinu prvi prekršaj. na podforumu prometno i prekršajno pravo imate puno slicnih primjera, upotrijebiti tražilicu.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija