Westff objavljeno: 16. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2011. Prije mjesec dana mene i frenda su napala dva neka huligana. Policija je jednog uhvatila zbog nečeg drugog što je napravio tu istu večer ali kako smo ja i frend prijavili napad oni su rekli da oni po službenoj dužnosti pokreću postupak za remećenje javnog reda i mira. Mene zanima dali ja i frend ikako možemo utjecat na to znači da se taj postupak ne pokrene (poslat dopis da ne želimo ili nešto drugo) jer nit imamo vremena nit nas zanima dolazit na sud da bi njega kaznili s 100 kuna zbog remećenja javnog reda i mira VELIKO HVALA!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 16. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2011. Ne možete utjecati na takvo nepokretanje postupka, ali možete dati iskaz u pisanom obliku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.