Jump to content

molim pomoc


IVANKA978

Preporučene objave

Molim pomoc,digla sam kredit 2005 u splitskoj banci,sve uredno otplacivala,do.1.1.2009,tada sam dobila kao trudnica otkaz.nakon toga sm dobila u svibnju 2009 otkaz ugovora o kreditu,trenutno zivim i radim u inozemstvu,Zanima me sto ce se desiti ako nepodmirim dug.idem li u zatvor???.zvala sam banku,radi dogovora,na rate..oni su mi zarcunli nekave kamate za ove 2 godine sada mi dug vise ne iznosi 170 000 nego 230 000 kn,ovdje imama malu placu i malo dijete,muz jos ne radi,u Rh nemamo nikakvih nekretnina ni pokretnina na sebi niti ja niti muz...Sto ako mi je sud slao vec poziv i nisam se odazvala,nemAM UVID POSTE na adresi gdje sam prijavljena u Zagrebu...Hvala svima na odgovorima i savjetima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokrenut će se postupak ovrhe. Ako nemate nikakve nekretnine ni pokretnine nece se moci provesti. medjutim, ako znaju da imate racun u inozemstvu (a preko oib-a bi se sada trebalo sve znati, iako jos u praksi nije postigao svoju svrhu) provest ce se ovrha na tom racunu. sve ovo pod uvjetom da je banka podnijela prijedlog za ovrhu, da je utvrđeno da izbjegavate dostavu ili je dostava izvrsena (a vas rodbina nije obavijestila) i da je ovršno rješenje pravomoćno.

 

Budući da se radi o kreditu iz svibnja 2009, ne vjerujem da je otišlo tako daleko i da je jos moguć dogovor s bankom tj. uvijek je mogući dogovor s bankom kad je toliko potraživanje, a vi nemate imovine.

 

u svakom slučaju, nećete u zatvor.

 

Pozdrav i sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija