coruptionbuster objavljeno: 24. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2011. Kćer je provela kod mene srijedu, a zatim i četvrtak i petak. Svaku srijedu imam pravo presudi, a iđuća dva dana jesu polovica proljetnih praznika. Morao sam međutim odvesti kćer majci sinoć iako je danas subota, a prosla dva vikenda nije bila kod mene. Prvi prvi vikend je bilo na redu da ostane kod majke, a drugi sam pristao da preskočimo jer mi je kćer htjela ići u Sloveniju. Na telefon mi je bivša kazala da ona nikad ne sprječava kcer da ide k meni kad god ona želi, i da je to eto sad „naša pogreška jer se eto nismo dogovorili“ pa da će ona u nedređeno vrijeme dovesti kćer na sat dva idu'ih dana a sad da neka ona dođe po nju. Ja sam protiv takve manipulacije, moja bivša vrlo dobro zna da se treba držati presude, koja još i uključuje svaki drugi državni blagdan. Još od prosinca 2010 kćer kod mene nije bila za niti jedan državni blagdan kako radi toga što sam ja bio odsutan, tako i radi toga što se bivša ne dogovara sa mnom za susret nego daje kćeri upute koja ona meni mora prenjeti (sad ima 12 godina). Ovo do sad jest sve benigno i naizgled slučajno, ali ono što će biti u utorak će biti poricanje da sam ja uopće htio da kćer bude kod mene te sasvim izvjesno nekakvo lažno optuživanje i prijavljivanje mene. (uvjek počinje na ovaj način „nesporazumamom“ a da je bivša u radne dane unaprijed neposredno prije susreta na koje kćer „ne želi ići“ prijavljivala policiji, centru, državnom odvjetništvu, nema zabune da se ovo događa ponovo ) Danas bi ja (s obzirom da nitko drugi ne radi) trebao otići na policiju sa presudom i kazati im da je preskočen vikend i da će najvjerovatnije biti preskočen državni praznik . Te sastaviti dopis CZSS o manipuliranju djetetovim pravom, uručiti ga u utorak te tražiti razgovor uz zapisnik. Ja već dvije godine nisam imao ovakvih problema, sad vidim da počinju ponovo, pa imam pitanja za one koji su (na žalost) više u problematici. Na koji način mogu podnjeti kaznenu prijavu? Da li policiji, djelatnicima koji se bave kriminalom vezanim uz maloljetnike ili u općinskom državnom odvjetništvu gdje je nadležni sud? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coruptionbuster odgovoreno: 24. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2011. Evo nazvala me kćer da će uskoro doći. Pozdravljam odluku bivše da ne bude ustrajna u počinjenju kaznenog djela. Međutim i ostale negativnosti, sva manipuliranja djetetom također moraju smjesta prestati. imam sad tu još ponešto za dodati....... međutim i ovako nedorečeno a ipak nagovješteno je dovoljno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marlino odgovoreno: 27. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2011. možete kaznenu prijavu sami napisati ipodnijeti ODORH-u,možete otići kod njih i tražiti da vas saslušaju i sastave na temelju vaših izjava KP,a tako i sa policijom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.