Jump to content

Spriječavanje ometanja susreta i viđamja po presudi


coruptionbuster

Preporučene objave

Kćer je provela kod mene srijedu, a zatim i četvrtak i petak. Svaku srijedu imam pravo presudi, a iđuća dva dana jesu polovica proljetnih praznika.

Morao sam međutim odvesti kćer majci sinoć iako je danas subota, a prosla dva vikenda nije bila kod mene. Prvi prvi vikend je bilo na redu da ostane kod majke, a drugi sam pristao da preskočimo jer mi je kćer htjela ići u Sloveniju.

Na telefon mi je bivša kazala da ona nikad ne sprječava kcer da ide k meni kad god ona želi, i da je to eto sad „naša pogreška jer se eto nismo dogovorili“ pa da će ona u nedređeno vrijeme dovesti kćer na sat dva idu'ih dana a sad da neka ona dođe po nju.

 

Ja sam protiv takve manipulacije, moja bivša vrlo dobro zna da se treba držati presude, koja još i uključuje svaki drugi državni blagdan.

Još od prosinca 2010 kćer kod mene nije bila za niti jedan državni blagdan kako radi toga što sam ja bio odsutan, tako i radi toga što se bivša ne dogovara sa mnom za susret nego daje kćeri upute koja ona meni mora prenjeti (sad ima 12 godina).

Ovo do sad jest sve benigno i naizgled slučajno, ali ono što će biti u utorak će biti poricanje da sam ja uopće htio da kćer bude kod mene te sasvim izvjesno nekakvo lažno optuživanje i prijavljivanje mene. (uvjek počinje na ovaj način „nesporazumamom“ a da je bivša u radne dane unaprijed neposredno prije susreta na koje kćer „ne želi ići“ prijavljivala policiji, centru, državnom odvjetništvu, nema zabune da se ovo događa ponovo )

Danas bi ja (s obzirom da nitko drugi ne radi) trebao otići na policiju sa presudom i kazati im da je preskočen vikend i da će najvjerovatnije biti preskočen državni praznik .

Te sastaviti dopis CZSS o manipuliranju djetetovim pravom, uručiti ga u utorak te tražiti razgovor uz zapisnik.

Ja već dvije godine nisam imao ovakvih problema, sad vidim da počinju ponovo, pa imam pitanja za one koji su (na žalost) više u problematici.

Na koji način mogu podnjeti kaznenu prijavu? Da li policiji, djelatnicima koji se bave kriminalom vezanim uz maloljetnike ili u općinskom državnom odvjetništvu gdje je nadležni sud?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo nazvala me kćer da će uskoro doći.

 

Pozdravljam odluku bivše da ne bude ustrajna u počinjenju kaznenog djela.

 

Međutim i ostale negativnosti, sva manipuliranja djetetom također moraju smjesta prestati.

 

 

 

imam sad tu još ponešto za dodati....... međutim i ovako nedorečeno a ipak nagovješteno je dovoljno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija