Jump to content

Zatvor za prometni prekršaj


noni

Preporučene objave

Počinjen je prometni prekršaj, te je od strane policije uručena ''kazna i uplatnica''. Prigovorom prekršajnom sudu, novčana kazna je umanjena, te je nakon toga uložena molba za obročnim plaćanjem, prije cca 3 mjeseca. Umjesto odgovora nadležnog suda, stiže obavijest da kažnjenik mora doći na sud po ''nalog za odlazak u zatvor''. Poziv je za sutra, pa molim da mi netko kaže, može li se izbjeći i na kojin način zatvorska kazna. Radi se naime o svoti od 700 kn + troškovi postupka. Unaprijed hvala na brzom odgovoru !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da se može pobjeći od te strašne kazne od 700 kuna.

 

Treba pobjeći iz države na rok od 3 godine od pravomoćnosti presude, nakon čega će se okrivljenik moći slobodno vratiti kući.

 

Ukoliko bjegunac neće imati sredstava za život valja u stranoj državi tražiti zaštitu (azil) kada treba ispričati sav događaj u kojem je predmetni okrivljenik tako strašno proganjan.

 

Siguran sam da će tijela te strane države shvatiti sve muke i tegobe progonjene osobe i pružiti mu utočište od našeg tako okrutnog pravosuđa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Puno Vam hvala na ''duhovitom'' odgovoru, petpetice! Ako imaš 0 (nula) kuna u džepu, nezaposlen si, onda je 700 kn puno. Usput prilikom dolaska po ''nalog za uhićenje'', činovnica na sudu je, uz ispriku, umjesto zatvorske kazne, uručila obavijest o tome da je prihvaćena molba za obročnu otplatu. Kažnjenik zadnjih par dana ne spava čekajući famozni ''nalog'' i nikom ništa! Kakva država, takvo i sudstvo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija