Jump to content

Pao sa legom ...


Isco

Preporučene objave

Evo , samo da mi odgvorite na par pitanja , rutinirano , neznam jel sam na točnom mjestu otvorio temu al eto .

 

Ovakva je situacija bila . Ja i kolega uhvačeni sa malom količinom droge , znači ja sam držao rizlu i bio je duhan na njemu i taman kad je kreno sipat travu po njoj pojave se civilni policajci . Pa eto , ugl on je priznao da je to sve njegovo ,da ja ništa nisam kriv , al eto zato što sam imao to u ruci moro sam i ja u postaju . Prvi put sam neko sranje tako napravio , iako ne mislim da sam previše kriv , jedino što sam držao to u ruci , stvaro rijetko rijetko pušim , svaki pol godine , kad su me ispitivali onak sam u šali reko da možemo ić i na pregled , pišanje i to , jel stvarno nisam takav , još je frend prizno da je to sve njegovo i da je on to nabavio . Ugl sa duhanom je to bilo oko 1 gram sve ukupno . Pa eto , kakvu kaznu ja mogu očekivat , iako su policajci bili vrlo korektni prema meni i rekla da može i ništa ne dobijem jel nebi me ni zatvorili možda da nisam to držo , al eto procedura , možda pišanje il neka novčana kazna al neznam u kojem iznosu ? Idem na prekršajni sud , i hoče li mi to utjecat sada na traženje posla , htio sam na brod ic radit , a kako znam da svašta oni provjeravaju , hocu uspjet u tom ? hoče li me sad kod svakog štopanja pregledavat , prelazak kroz granicu i tako to , iako je ovo stvarno glupa stvar bila zbog koje sam uhičen ? eto ako može odgovori , fala vam lijepo , ugodnu večer želim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prekršajna prijava, predvidjena novčana kazna od 5000 do 20000 kuna, sa sudskim umanjenjem moze biti 1700 kuna ako vas proglase krivim, a prvi je prekršaj.

 

Za brod nema problema jer će tražiti potvrdu o nekažnjavanju (odnosi se na kaznena djela, ne na prekršaje)

 

granica, daljni životni tijek - sve ostaje u policijskoj evideniciji, razlikuje se od sudske.

 

sve imate na legalisu, upotrijebiti tražilicu.

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hoće bez obzira na to sto ti kažu da će ti se nakon proteka od 3 godine to brisati iz evidencije...to ti je provjereno jer sam bio prisutan sa prijeteljem kad je prelazio granicu a i možeš očekivati da kad te zaustavi policija i legitimiraju te da ti kaže kako te želi pretražiti jer mu preko motorole obično kažu da imaš L1 ili tako nešto što je njemu znak da si privođen radi narkotika

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija