Jump to content

Nedonošenje rješenja u upravnom postupku


Znanje-imanje

Preporučene objave

Po ovim šturim informacijama koje ste naveli, zaključujem da se vjerojatno radilo o tome da inspektor nije našao ništa na Vašu štetu te nije bilo potrebno donositi posebno rješenje, već je u zapisniku konstatirano stanje stvari s kojim ste se, potpisavši zapisnik i Vi složili.

 

Da je trebala neka mjera već biste bili dobili rješenje s nalogom za postupanje.

No rekoh, ovo je pretpostavka temeljena na onome što ste naveli u svojem pitanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Inspektor jest našao sve što sam u prijavi naveo i što jest meni na štetu, suprotno zakonu i podlozno mjerama, a sve je konstatirano zapisnikom koji je potpisao i prekršitelj tj. nadzirani.

Inspektor je tek nakon što sam trazio razgovor s njegovim načelnikom proslijedio predmet drugoj inspekciji (što je do tada odbijao) s tim da iz svoje oblasti nikad nije donio nikakvo rješenje protiv prekršitelja iako je konstatirana i opasnost i prekršaji i nezakonitosti itd. ne samo meni na štetu već i trećim osobama. Također je inspektor odbio podnijeti prekršajnu prijavu, te me moljakao da je ni ja ne podnesem što naravno nisam poslušao.

 

Kako je inspektor u najmanju ruku bio kontinuirano diskriminirajući, da ne upotrijebim oštrije izraze, sve mi prilično smrdi da nedonošenje rješenja nije niti slučajno niti bez motiva, pa me zanima kako ih natjerati da donesu rješenje iz svoje oblasti, a ne samo ping-pong na drugu upravu, izbjegavajući donošenje mjere iz njihove nadleznosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravni sporovi mogu trajati godinama i koštaju.

Pa valjda te inspekcije dobijaju plaću da nešto rade, a ne da šute ili pak da dobiju nekakav mito od prekršitelja pa se prave mutavi. Mogu li ponovno podnijeti prijavu, pozvati se na svjesnu i namjernu diskriminaciju tijekom postupanja, pa i prijaviti inspektora?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija