Jump to content

kako platiti kaznu ako sam na burzi i nemam primanja


bubava89

Preporučene objave

POštovani,

 

Molim stručnu pomoć!!

 

Nakon što sam napravila prometni prekršaj dana 09.02.2011 iz čl.133st.4.Zakon o sigurnosti prometa na cestama, pisala sam prigovor koji se nije uvažio od strane suda. Kazna je u iznosu od 500,00 kn, te 150,00 kn sudskih troškova. Na dan kada sam sam bila na sudu bila sam zaposlena te sam im isto i dala u zapisnik,nakon tjedan dana bila sam prisiljena potpisati sporazumni otkaz i od dana 20.05.2011 sam se prijavila na burzu. No, moje pitanje je kako platiti tu kaznu kada vise nemam nikakvih primanja(jer je tek kasnije dosla obavjest da mi prigovor nije uvazen),dali postoji ikakav zakon koji moze zaledit tu novcanu kaznu,te cim mi sjedne prva placa, tj. kada pronadjem posao da se skine s racuna,naravno to bi i osobno platila samo da imam cime :).

 

Molim Vas da mi sto prije odg na pitanje,jer kako pise u presudi rok je 15 dana da uplatim novcanu kaznu.

 

Lijepi pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav! Mislim da ako uplatite nekih 100 kn da budu Vas ostavili na miru, barem neko duže vrijeme (ovo je informacija koju sam načula, tak da bi bilo super da pitate nekog ko je imal iskustva...). znam nekog ko je to napravio tek sad, al neznamo kaj bude dalje... pogledajte dali Vam piše na papiru da možete zamijeniti za dobrovoljni rad, pa se pozovite na to... idite odraditi to nekaj kaj treba, ako bude trebalo... jer ako ste nezaposleni mislim da bi Vas mogli pustiti na miru, al probajte svakako barem tih 100 kn platiti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija