lb15 objavljeno: 6. lipanj 2011. objavljeno: 6. lipanj 2011. poštovani, imam 18 mj. radnog staža,od toga 17 bez prekida,s time da sam na prvom poslu proveo 15 mj. zatim sam dao sporazumni otkaz,nakon toga sam dva mj.radio na drugom poslu gdje sam dobio otkaz zbog gospodarskih razloga i onda sam imao 15 dana prekida radnog staža,i sad sam radio mjesec dana i opet dobio otkaz kao višak,zanima me dali imam pravo na naknadu s burze. Citiraj
Makora odgovoreno: 6. lipanj 2011. odgovoreno: 6. lipanj 2011. Prvi kkorak je da se u roku od 30 dana od prekida radnog odnosa prijaviš na HZZ. Kad ćeš već biti tamo (sa radnom knjižicom i odlukom poslodavca temeljem koje je prestao radni odnos), raspitaj se i za svoje pravo na naknadu. Ima dosta elemenata, i bolje je da stručna osoba pogleda tvoj konkretni slučaj uvidom u dokumente. Sretno i hrabro! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.