Jump to content

ne posjedovanje a2 kategorije


kresida

Preporučene objave

prije mjesec i pol zaustavila me policija, točnije presretač na piaggio vespi 150 cm za koju nemam a2 kategoriju imam samo b i ono što ide uz b, kazna 2000 kn, žalba ... prije 15 dana opet me zaustavilo opet kazna, žalba... upisao sam autoškolu i za 10 dana ću imat dozvolu, kad ono opet jučer kazna... i tako 3 kazne u mjesec i pol... više neznam na što ću se žalit, uglavnom što mogu očekivat, s obzirom da su mi to 3 kazne koje sam ikad dobio... zanima me ukoliko položim sad ubrzo da li će mi sud moći izreći zabranu upravljana...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za kazne koje su vam pisali ne idu ni bodovi ni zabrana.

 

Dok upravljate bez položene kategorije obvezno osiguranje vam ne pomaže, budući da vas osiguravatelj ima ovlast tužiti za isplaćeni iznos oštećenom.

 

Uopće niste niti počinili taj prekršaj za koji vas terete, ali radi čudnovatih odluka VPS-a policija ponekad u vašoj situaciji (i u vašu korist) piše kaznu koji vozači uopće nisu niti počinili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija