Jump to content

Zagrebparking


cvrcak321

Preporučene objave

Pozdrav! evo da podijelim svoje iskustvo sa djelatnikom ZG parkinga.naime tati je neki dan pauk digao auto s invalidskog mjesta za što inače posjeduje valjane dokumente.

međutim u ZG parkingu prvo nisu željeli pokazati slike.onda smo išli na policiju,na policiji su rekli da nisu imali osnove dizati auto i da nam moraju dati slike na uvid. onda opet u strojarsku. i jedan,neću ga nazvati gospodin ,jer to nikako ne zaslužuje, njihov djelatnik na šalteru je bio izuzetno bahat i bezobrazan. pristao je pokazati slike tek nakon što sam rekla da su nam na policiji tako rekli. pokazao ih je doslovno na 3 sekunde, i rekao ako hoćemo vidjeti slike neka idemo na sud.u biti nije rekao nego se derao.na moj komentar da nije potrebano da se dere je kazao kako je on invalid i da slabo čuje i da mu to daje pravo da se dere ako hoće. ja se još uvijek sva tresem od tog njegovog nastupa.ne znam kome da se žalim jer u tom Zg parkingu su očito svi neki rođaci i štite jedni druge. :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za prekršajni postupak je nadležan prekršajni sud, ako niste krivi prekršajni sud će presuditi u vašu korist.

 

Policija nije mjerodavna da sudi između građana i prometnog redarstva.

 

Za viku djelatnika jest nadležna policija jer se radi o domeni javnog reda i mira.

 

Niste prijavili na vrijeme, naknadna prijava se neće uzeti za ozbiljno, možete tražiti pisano očitovanje rukovodeće osobe u toj pravnoj osobi, ali kako ste sami rekli to će mu "rođo sredit".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija