Jump to content

izazivanje prometne nesreće s materijalnom štetom


jooksy

Preporučene objave

uzrokovao sam prometnu nesreću s materijalnom štetom (samo na vozilima), bez ozlijeđenih.nisam bio pod utjecajem alkohola ni ništa drugo. nisam prije kažnjavan i nemam nikakvih prometnih ni drugih kazni unazad 2 godine (i više, jedno 4 godine), niti kaznenih bodova.

 

1.koliku kaznu mogu očekivati? ima li bodova i oduzimanja vozačke?

2. kroz koliko vremena mogu očekivati da mi se kazna dostavi na kućnu adresu?

3. pošto studiram i nemam nekih primanja, kako mogu tražiti zamjenu novčane kazne za zatvorsku ili društveno korisni rad, ili barem za značajno smanjenje kazne? u biti što mogu učiniti da kaznu ne platim a da priznam krivnju? i koji je vremenski rok za to učiniti nakon primitka kazne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1000 kuna kazne zbog zaprljanja ceste, 1000 kuna zbog prometne nesreće, 400 kuna za zapisnik, najmanje 200 kuna za troškove prekršajnog postupka, nikakvi bodovi i nikakvo oduzimanje vozačke dozvole.

 

Moram napomenuti da niste pokriveni osiguranjem.

 

Zaprljali ste cestu svjesno znajući za tehnički neispravnost službenog vozila, vaše vozilo uopće nije niti sudjelovalo u toj prometnoj nesreći, osiguratelj će vas ostaviti na cjedilu, oštećeni će radi pretrpljene štete morati tužiti cestare ili vas privatno, siguran sam da će cestari naknadno tužiti vas radi nečistoće koju ste im nanijeli na kolnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija