Jump to content

Kako se zaštiti od vlastita muža


ksara

Preporučene objave

U braku smo 13 god i imamo troje maloljetne djece.Kuću u kojoj on trenutno živi dobio je darovnim ugovorom od svojih roditelja-kuća nema riješene papire do kraja.U braku sam preko svoje plače dizala kredite za nadogradnju,fasadu i krovište.Zbog njegovih budalaština oko kockanja i nastalih dugova odselila sam se kod svojih roditelja .Ne živimo zajedno 1 god,te smo u pregovorima oko povratka .Moj uvijet je da mi da kat kuće i to potvrdi napismeno.Na koji naćin da ja to izvedem ,da zaštitim djecu i sebe od njegovog kockanja? Šta točno treba pisati na papiru ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da je kod takvih slučajeva bitno sačuvati i dokaze, pismene isprave kojima vi (zlu ne trebalo) možete dokazati kako ste ulagali u njegovu kuću. Probajte u cijeloj toj ružnoj priči biti veliki diplomata jer su kockari također ovisnici i mogu biti vrlo brutalni. Znanstvenici čak kažu da je kocka iznad "heroina po jačini ovisničkih nagonskih reakcija". Dakle, ako se i vratite, nemojte sa njim ulaziti u nikakve rasprave niti konflikte jer može biti štetno samo po vas. Ja bih vam još preporučila da o problematici obavijestite nadležni Centar za socijalni rad kako bi (opet kažem, zlu ne trebalo) i oni imali uvid u cjelokupnu situaciju. Nadam se da ćete imati sreće i prije svega mira, kako zbog vas tako i zbog djece. Držite se.

Srdačan pozdrav! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija