Jump to content

nevjerovatna stvar...


anonimno

Preporučene objave

dobio sam kući poziv za sud... zbog napirenog alkotesta...

samo problem je u tome što ja nikad nisam u životu vozio auto niti ga imam... tamo je navedeno moje ime, adresa i neki auto sa reg. oznakama... e sad...u biti što sad? kak da ja dokažem to da nisam uopće nikada niti pirio alko test???imam eo kaznu u ruci, a nikada nisam pirio... i kako da to dokažem? živim sam..nemam svjedoka... da sam recimo bio kući...a taj datum..12.01.2006. ni ne sjećam se di sam bio...eto kako radi policija...ja tu ne vidim izlaz iz ove situacije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja tu ne vidim izlaz iz ove situacije...

 

pred suca, reci da to nisi bio ti, traziti suocenje s policajcem i hitno postupanje suda u tvom slucaju (zbog toga sto je slucaj relativno svjez, pa da se suceljavanje/prepoznavanje izvede sto prije, dok se policajac dobro sjeca dogadjaja)

 

ne razvaljuj po policiji, oni ne rade ovakve stvari namjerno, nisu niti ludi, a niti glupi. bit ce da se neki heroj (koji te poznaje) nasao praviti pametan pa rekao da nema identifikacijski dokument i naveo tvoje podatke. takav bi u pravilu morao u stanicu dok mu se ne utvrdi identitet, no ako je s njim netko s osobnom (koji "garantira" za njega) onda ga puste, ali zapisu i onoga s osobnom uz napomenu da je taj potvrdio identitet ovoga bez osobne.

ako je ovo istina, i ako si ti zavrsio pred sudom zbog njihovih viceva, bit ces promptno oslobodjen optuzbe, a toj dvojci se crno pise.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a to je da vozacka dozvola nije oduzeta na licu mjesta (jer nije ni pokazana). ..

 

a, da li je uopće i ima?

 

ako nema vozačku, pa vozio bez nje, pa još kao vozio alkoholiziran, pa moguće da nije bio ni vezan (gdje bi se takav sjetio vezati), pa da li je imao prometnu dozvolu za auto koji je kao vozio, pa.....ma, tu bi bilo više prekršaja i veća kazna...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija