Jump to content

Zastara duga za HRT


Thannya

Preporučene objave

Pozdrav!

Evo sam do maloprije prekopavala sve teme na ovom forumu koje su slicne, ali nisam nasla korisnu informaciju.

Dakle, nastojat cu biti kratka i jasna.

Prije nekih 6 godina mojom grjeskom ili grjeskom banke (sad nebitno) nije izvrsen trajni nalog za naplatu HRT pristojbe za dva mjeseca. Pola godine iza toga primila sam opomenu pred ovrhu - ovrha nije pokrenuta, nego sam samo primila opomenu u kojoj su moj dug HRT-u uvecali za troskove biljeznika. Na tu opomenu sam napisala zalbu i prosla je godina i nitko mi nista nije odgovorio.

U medjuvremenu sam preselila. Prije preseljenja sam odjavila TV, ustvari, javila HRT-u da selim i da u domacinstvu u koje idem vec ima prijavljen TV na koji se placa pristojba. Rekli su mi da to mogu obaviti mailom. Jos cuvam te mailove i odgovor HRT-a u kojem su mi rekli da je sve u redu.

 

Mene sad zanima, buduci da nije doslo do same ovrhe i buduci da je proslo nekih 6 godina od tog svega, moze li se dogoditi da samo jedan dan otkrijem da mi je FINA sjela na placu u naplati tog duga?

 

Hvala unaprijed na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mojoj majci se dogodilo isto proslo je 6 cca godina ali su se svejedno naplatili bio je trajni nalog koji se nije ispunio ali za njih u to vrijeme kao da nije niti ni postojao.

radi se o samo dva mjeseca HRT pretplate dosli smo na dug od 800 kn probaj se zaliti putem odvjetnika jer ne vjerujem da ce ti drugacije uspjeti,mislim da trbas isposlovati trajni od banke

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija