Jump to content

pismeno upozorenje zbog opstruiranja susreta?


marlino

Preporučene objave

czss je do sada u nekoliko navrata usmeno upozorio majku zbog opstruiranje susreta, pa je bio uveden nadzor, pa je roditelje slao u ob. savjetovalište...zadnje učinjeno s njihove strane je pismeno upozorenje zbog opstruiranja susreta...majku to sve skupa ne brine,jer je dite odvela na otok(kod svoje majke) iako postoji rješenje susreta diteta s ocem,rješenje o ovrsi tih susreta i rješenje susreta diteta s polubraćom... na općinskom sudu je optužni prijedlog protiv majke diteta koji čeka od 12. mjeseca, a za koje do sada nije održano ni jedno ročište-zbog toga sam se obraćao požurnicama, pa predsjedniku suda a sada i min. pravosuđa(sutkinja je inaće kćer jedne političarke...)

rješenje o ovrsi se ne provodi jer sutkinja stalno traži nove dokaze(zapisnike PU o uredovanju...), a kad ih dobije traži isto za naredno razdoblje; a nikako ne donosi rješenje o novčanom kažnjavanju ovršenice(majke) i tako od 11. mjeseca.(pismeno obavješteno Min pravosuđa)...

CZSS je navodno tu nemoćan, iako mogu još uvijek kazneno prijaviti majku...što godinama izbjegavaju učiniti....

zanima me da li zbog upornog dugogodišnjeg opstruiranja susreta(čime majka grubo zanemaruje roditeljsku brigu o djetetu i krši prava djeteta) mogu osobno/ czss tražitiod suda oduzimanje prava na roditeljsku skrb???kćer ne smije više ni razgovarati sa mnom putem telefona(sms mama se naljutila na mene zato što smo pričali)

i da li mogu tražiti nadzor susreta(isti nisu uređeni nikakvi rješenjem već u dogovoru s majkom diteta -onda kad bi dite tribalo biti sa mnom) kćeri s bakom i djedom (za koje je utvrđeno manipuliranje djetetom, opstruiranje i daljnju tendenciju opstruiranja susreta ; ocrnjivanje oca pred djetom...)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čitavši Vaš tekst, malo sam se osvrnuo na svoju prošlost i patnju sa bivšom suprugom i konstntnim njenim opstrukcijama da viđam dijete koje je nekada bilo moje. Nametnuli su mi čak i ponižavajući način susreta sa svojim bivšim sinom u kancelariji CZSS-a u toku brakorazvodne parnice.

Da Vam istinu velim, ono što bih ja napravio, a to je jedan ozbiljan razgovor sa bivšom i predočenje svih posljedica sa kojim bi se suočila bivša u slučaju daljnje opstrukcije prava na susrete i druženja sa djetetom.

Slijedeći korak u slučaju ne poštivanja međusobnog dogovora nakon razgovora i daljnje opstrukcije je, ili

a) Voditi brakorazvodnu parnicu do besvjesti i financijski je prisiliti da nađete riješenje u pogledu Vaših očinskih prava da viđate svoje dijete, ili

b) Definitivan odlazak i okretanje novog lista svoga života, odnosno organizacija svog života u novim okolnostima i prepuštanju svega drugog nekim novim sudbinama. Ionako nemate baš nikakvu odgovornost, niti bilo kakav roditeljski uticaj na odgoj djeteta, pa je utoliko lakše okrenuti svoju novu stranicu života i definitivno otići.

 

Moj bivši sin je prije šest godina imao 19 mjeseci kada sam od svega digao ruke i našao novu sreću u novoj obitelji i sada sam sretan otac sa četvoro dijece. Procjenite da li Vam se isplati ovakva patnja i užas da dobijete svoje elementarno pravo na susrete i druženja sa djetetom koje je nekada bilo Vaše,

 

pozdrav

 

Bodljikavi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija