Jump to content

Odvjetnik

nasukana

Preporučene objave

objavljeno:

Obzirom da su mi grubo narušena prava koja mi jamči Statut udruge i moram podnijeti tužbu na županijskom sudu,zna li netko odvjetnika koji se bavi neprofitnim pravom ili koji se bavi sudskim procesima vezanim za ZAkon o udrugama?

Hvala...

odgovoreno:

Neprofitno pravo je termin koji je upotrijebila teta sa telefona Vladinog ureda za udruge. Ja sam difovka,ne pravnica.Razumijem se samo u Statut i sitnije procedure oko vođenja udruge. Udruga koja je narušila prava udruzi kojoj sam predsjednica je prekršila Statut i akat koji je sama donijela i koji se poštivao 8 godina i koji je još na snazi.Kako se Gradski ured za opću upravu ne bavi tim pitanjima,suklasno Zakonu o udrugama i čl. 26,oštećena udruga treba podići tužbu na Županijskom sudu. Treba mi netko tko je već radio na slučajevima neprofitnih udruga,jer su jako rijetki sudski procesi vezani za sportske udruge.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija