Jump to content

upravljanje zgradom


gogymcl

Preporučene objave

Dobar dan.Živim u zgradi gdje se nikada nije plačala pričuva,nije određen upravitelj zgrade,ako se tako zove.Vjerovatno u mom gradu ima takvih zgrada puno,jer je gradonačelnik odjedamput donijeo odluku,i koliko čujem po gradu,ne samo stanari u mojoj zgradi,su dobili uplatnice sa cifrom od 2,64 kn po metru kvadratnom stana,da se plati-firmi KONY-d.O.o. iz Pule,jer je gradonačelnik svojom odlukom,bez da je ikoga vlasnika te firme postavio kao prinudnog upravitelja zgrada.Napominjem da živim na otoku i sa Pulom nemamo nikakve veze,ne prometne,nego životne.Moje pitanje,ako postoji pravni stručnjak koji prati forum molio bih ga odgovor:Da li gradonačelnik ima pravo to napraviti,ili je to zakon jačega te što se da poduzeti da tako ne bude,jer su se stanari dogovorili oko odabira svoga upravitelja i što napraviti sa uplatnicama. Lijepi pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

gradonacelnik je postupio ispravno jer postoji zakon da su sve zgrade nuzne imati upravitelja.ako si ga sami ne izaberete dobijete prinudnog. prinudni se moze zamjeniti.izaberite novog upravitelja i u dogovoru sa njime (i naravno sa nadpolovicnom vecinom suvlasnika u kvadratima) dogovorite prijelaz i potpisete ugovor o upravljanju.postojece uplatnice duzni ste platiti dok ne dobijete novog upravitelja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija