latoti objavljeno: 25. kolovoz 2011. objavljeno: 25. kolovoz 2011. Jel može pomoć?Radila sam terensko anketiranje za jednu agenciju međutim odbijaju mi platiti.Na moju nesreću radila sam preko tuđeg studentskog ugovora i nisam student..Nezaposlena sam pa sam radila tako da si mogu nešto zaraditi .Jel postoji ikakakv način da dobijem svoje novce?? Citiraj
severus odgovoreno: 25. kolovoz 2011. odgovoreno: 25. kolovoz 2011. Možda je plaćeno na račun osobe na koju glasi studentski ugovor. Ukoliko stvar nije takva, ova osoba može otići u sc i vidjeti s njima jel oni mogu utjerati dug. Sc je posrednik pri ovakvom sklapanju ugovora i njemu ide veći dio provizije koju plaća osoba za koju student obavlja rad, uz druga osiguranja. p Citiraj
latoti odgovoreno: 25. kolovoz 2011. Autor odgovoreno: 25. kolovoz 2011. severus je napisao: Možda je plaćeno na račun osobe na koju glasi studentski ugovor. Ukoliko stvar nije takva, ova osoba može otići u sc i vidjeti s njima jel oni mogu utjerati dug. Sc je posrednik pri ovakvom sklapanju ugovora i njemu ide veći dio provizije koju plaća osoba za koju student obavlja rad, uz druga osiguranja. p Hvala na odgovoru,nažalost nije ništa uplaćeno,i sumnjam da će se osoba na koju glasi ugovor htjeti upetljavati u takvo nešto....ne postoji nikakv drugi način?? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.