Jump to content

suočenje s policajcem


fipi

Preporučene objave

Pozdrav! novi sam ovdje,molim vas za pomoć! bio sam danas na sudu, zbog prekoračenja brzine u naselju(imao sam 84) ! na sudu sam rekao da mi policajac nije pokazao koliko sam vozio na aparatu! sutkinja me poslala na suocenje s policajcem! sto sada?? molim vas jos jednom za pomoc! kakve su mi šanse??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na suocenju moras ciniti sve kako bi diskreditirao izjavu policajca. Kad on potvrdi da je siguran da je to bila bas tvoja brzina, postavi neka pitanja na koja nece znati odgovor, kako bi doveo u pitanje njegovu kompetenciju i "fotografsko pamcenje" tj. sjecanje - npr. koje boje je bio auto u kojem te zaustavio (to je lako dokazivo). Ako se toga ne sjeca, kako se moze sjecati da je brzina bila bas tvoja i da ti je to pokazao.

 

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na suočenju okrivljenik uopće ne može postavljati pitanja policajcu.

 

Može predložiti sudu pitanje, ako ga sud odobri policajac je dužan odgovoriti, a naravno da sud neće odobrit glupa pitanja poput boje laka na vozilu, tkanine na vozačevoj odjeći, možda pjesmi koja je tada svirala na radiju i ostalom.

 

Naravno sve ovisi o koncetraciji i umješnosti dotičnog suca, te o njegovoj volji koliko mu se zapravo uopće radi taj posao i koliko želi da drži konce u svojim rukama.

 

G. rupa_u_zakonu, kada sam vidio vaš nadimak poradovao sam se da će te razviti konstruktivne rasprave o stvarno brojnim rupama u zakonu, a od vas niti jednog traga o tome.

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

rupa_u_zakonu je napisao:

Naravno da nema veze, ali kako se netko moze nakon toliko vremena sjecati da si ti u to vrijeme vozio tocno tom brzinom i da ti je to upravo tebi pokazao, ako se uopce ne sjeca niti auta koji je zaustavio.

 

policajac dnevno napiše cca 10 kazni, 20-23 radnih dana u mjesecu, pa koliko prođe mjeseci od prekršaja do suočenja,

 

naravno da se ne sjeća boje vozila i nebitnih gluposti, zato se snimi brzina zaustavi vozilo i sve to lijepo napiše!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fipi je napisao:

sto da napravim sad od svega toga sto ste nabrojili??

 

Gotovo je sada.

 

Policajac će biti pozvan i imat će pravo na putne troškove od mjesta stanovanja do sjedišta suda ukoliko ih bude tražio, sud će mu ih isplatiti iz svojih proračunskih troškova, a uračunati će vas se u troškove postupka ukoliko vas proglase krivim.

 

Sve ima svoju cijenu. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija