Jump to content

vježbenicki staz za socijalne radnike


liliput06

Preporučene objave

Imam pitanje...završila sam Studij socijalnog rada te moram odraditi vježbenicki staz koji traje 12 mjeseci. Prijavila sam se preko zavoda za strucno osposobljavanje za rad u Odgojnom domu za djecu.Problem je u tome što u odgojnom domu nema bas kadar socijalnog radnika vec svi rade kao odgajatelji.Jedan odgajatelj je po struci socijalni radnik i on bi mi bio mentor.Zanima me da li ce mi se to priznati kao vjezbenicki staz za socijalnog radnika i da li uopće mogu odrađivati u toj ustanovi vjezbenicki staz?

HVALA!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok! Ja sam također socijalna radnica i trenutno radim kao vježbenica u upravnim tijelima županije. ja cu polagati drugaciji državni ispit, ali ti ćeš se osposobljavati kako bi na kraju tih 12 mjeseci izašla na stručni za našu struku. uglavnom, pripravnike socijalne radnike su dužne primati sve ustanove socijalne skrbi (što ne znači da to i rade), ali dom u kojem si ti je to. pogledaj malo ZSS unutra ti je bolje objasnjeno. također pogledaj i ovaj link:

 

http://www.mzss.hr/ministarstvo/zakonodavstvo/uprava_socijalne_skrbi/pravilnik_o_vjezbenickom_stazu_strucnih_djelatnika_u_ustanovama_socijalne_skrbi_nn_29_98

 

sretno! Pozz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Hej, vidim da odađuješ pripravnički u županiji, isto kao i ja. Također sam socijalna radnica po struci i muče me neke nedoumice. Naime, nisam baš sigurna što točno ja polažem nakon ovog vježbeničkog. Polažem DSI i polažem posebni dio za socijalnu skrb, ako želim raditi u upravnom odjelu jedinice lokalne ili područne samouprave. Ali ako npr. želim raditi u CZSS, da li moram polagati neki drugi ispit? Ovaj mi se ne priznaje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija