Jump to content

Teško dokazivi mobing


gesaugen

Preporučene objave

Molim vas pomoć

imam situaciju na poslu da me moji prvi i njegov nadređeni nikako ne vole iako zadovoljavajuće obavljam radne zadatke i kolege su zadovoljni samnom. problem je nastao prije par godina kada sam odbio prihvatiti odgovornost za grešku koju sam učinio jer mi moj prvi nadređeni nije dao informaciju da ne učinim tu grešku a kad je došlo do greške se ogradio od mene. kako sam bio uporan u nastojanju da se obranim da nisam mogao znati kako činim grešku, počeo je mobing - krenuo je pisati u kvartalnim razgovorima da imam problema s komunikacijom te da se istu treba poboljšati te me slao na interne edukacije o komunikaciji samo da me ponizi. najgore je to što je njegov nadređeni u želji da ispadne kako pod njim sve funkcionira besprijekorno se stao na njegovu stranu i krenuo mu pomagati na razne načine poput nedavnog da su me htjeli prebaciti u sestrinsku firmu i uvjeravali me da to prihvatim no ja sam htio razgovarati sa direktorom te firme da vidim na što uopće prelazim. ispalo je da je firma pred raspadom i da se riješavaju viška ljudi te sam odbio prelazak na što su me napali njih dvoje da su razočarani samnom, da nisam timski igrač i nakon što sam im rekao da je to lošiji posao neg ovaj na kojem sam sada su ustvrdili opet da "imam problema s komunikacijom"

požalio sam se kadrovskoj no od njih sam dobio odgovor da ne vide problem

 

i sad su me svrstali u grupaciju za degradaciju radnog mjesta jer eto kao ne obavljam zadovoljavajuće radne zadatke...

 

očajan sam jer ne postojini kakav konkretan dokaz tog omalovažavanja. došlo mi je već mnogo puta da dam otkaz no onda su oni pobijedili a i nemam kud otići iako tražim već neko vrijeme.

molim vas za pomoć što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija