Jump to content

za gsp moderatora mrljavca


perojug2

Preporučene objave

prijatelju iz osijeka smo pa bi te molio jedno pitanje u svezi smrtnog slučaja .otac mi je preminuo danas nije dragovoljac jer mu fali 4 dana što je do danas još uvijek na upravnom sudu. molio bi te samo da mi odgovoriš koja su mu prava pri pokopu kao branitelja. ispričavam se ostalim dragovoljcima i braniteljima pa ako netko zna da mi odgovori na ovo pitanje unaprijed zahvalan pero poz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moja sućut.

 

 

Danas se trebaš raspitati u Uredu državne uprave - odjel za hrvatske branitelje, Gornjodravska obala 94 o tome ima li pravo na troškove pogreba i kakvu im dokumentaciju treba predati.

 

Zakon kaže ovako:

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti snosi troškove prijevoza posmrtnih ostataka i troškove pogreba umrlog HRVI iz Domovinskog rata i umrloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata na području Republike Hrvatske uz odavanje vojne počasti, ako obitelj PRAVOVREMENO obavijesti Ministarstvo.

 

E, sad ako nema niti status branitelja ne bih se previše nadao (iako ne mora biti tako) ali najbolje ti je da se odmah raspitaš.

 

Probaj ih prvo nazvati telefonom. Klikni ovdje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija