Jump to content

Prometna uz još 3 parkirana auta


stanos

Preporučene objave

Pozdrav svima,

zanima me imao sam prometnu nesreću gdje smo sudjelovali ja i još jedan auto. Naime auto me nije vidjeo kako dolazim u traci pore(lijevoj), a on je izdesne trake skretao u lijevu i preko pune linije i preko suprotnog trake da bi se uparkirao, i tu se desio sudar njegovog prednjeg lijevog kraja i mojeg desno( pokusao sam ga izbjeci kočenjem i skretanjem desno ali mi nije uspijelo) koji me je odgurao skroz u parkiralište gdje sam ja udario u 3 parkirana auto. Policija je rekla da smo obojica pojednako krivi a ja sam se samo pokušao izvuci iz sudara tako da bi skrenio u lijevu stranu. Pri tome svemu sam zadobio ozljede vrata i prsnoga koša te ledja i desne noge.

Iskreno me zanima samo zbog čega se ovdje vodi sada podjednaka krivica?

 

 

 

PS:ispričavam se zbog pisanih nepravilnosti!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poštovani,

evo vam crež...( http://imgur.com/2IsF7 ) naime on je bio u poziciji 3 a ja sam isao prema poziciji 4 gdje je on prešao u moj trak i preko pune da bi se uparkirao prije prvog parkiranog auto te sam ja dobio izbijegavao u lijevu stranu ali nije bilo pomoci...brzinu vam neznam točno reci ali znam da je moj mjenjač ostao zaglavljen u 2. brzini i da auto ima 80 KS gdje mislim da nisam mogao razviti brzinu veču od 40 km/h.

ozljede vrata prsnog koša desne noge i ledja....udario sam glavom u stup koji djeli vozačev prozor i zadnji bočni, imam neke male nuspojave npr presu mi se ruke nemogu dobro čitati....mozda je za smijati a mozda i nije.

hvala na svemu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako je tako kako ste napisali i kako je policija rekla, onda će te morati uzeti odvjetnika i na sudu dokazati da ste vozilom već bili u lijevoj prometnoj traci kad se je drugi auto prestrojavao.

 

veliku važnost za dokazivanje igraju mjesta oštečenja na vozilima i samo mjesto gdje je došlo do kontakta između vozila(položaj na cesti)

tako da je preporuka odvjetnik!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija