Jump to content

molim pomoć za ročište nakon prigovora na ovršni prijedlog


madampiano

Preporučene objave

Poštovani, molim vas da mi pomognete kako pravilno postupiti na ročištu u sporovima male vrijednosti.

Naime, u listopadu 2010 godine dobili smo od odvjetničkog društva T-mobile-a ovršni prijedlog na koji smo pisali prigovor: "Na rješenje o ovrsi prigovaram u cjelosti iz razloga nastupa zastare pokretanja ovršnog postupka s obzirom da je prošlo više od jedne godine od dospijeća plaćanja računa." Sad me zanima kako dokazati da je došlo do zastare, na temelju kojih dokaza iznijeti činjenice koje utvrđuju tu zastaru kada nemam nikakvih papira već samo moju riječ. Neznam da li sam najbolje objasnila ali vjerujem da već ima sličnih pitanja pa bi ste otprilike mogli znati što mi je potrebno reći ili dokazati.

Unaprijed vam zahvaljujem na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam ti u sličnom problemu.Isto sam podnijela žalbu na rješenje o ovrsi -isto T mobile dobro sad je HT..Znači da prigovoram u cjelosti pošto je slučaj u zastari...rješenje je stavljeno izvan snage i postupak će se nastaviti kao u povodu prigovora platnog naloga .Što znači parnični postupak.Međutim gleda se godina od zadnjeg dospijeća RN i datuma na rješenju o ovrsi JB.znači od tad mora proći godina dana. Ja ću sad na kraju platiti DUg pošto sam pogriješila jer nisam gledala datum rješenja o ovrsi JB .To si obavezno pogledaj .Ako nije prošla godina dana savjetujem ti da platiš dug ,da ti ne idu kamate i troškovi više..Ali ako je prošla godina dana od datuma dospijeća Rn i datuma na rješenju o ovrsi onda ganjaj dalje bez problema..pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija