Jump to content

Pomoc?????????


bruno_vi30

Preporučene objave

Dobar dan,

Molim ako mi ko moze pomoc oko jednog pitanja i unaprijed hvala.

15.11.2010 me policija zaustavila i napuhao sam 1.16 i uglavnom dobio na licu mjesta onaj zapisnik il vec sto da mi uzimaju vozacku na 9 mjeseci i 2000 kn kazne.

Uglavnom da skratim ja sam nakon par dana platio tih 2000 kuna kazne.

Inace imam adresu prebivalista u Rijeci, mjesto boravka na Supetru gdje i radim. E sad nakon nekih 2 mjeseca bila mi policija u Rijeci zvonila kod susjeda valjda da mi dostavi to rijesenje jer nisam primao u Rijeci postu, valjda zato ne znam. Uglavnom nakon dva dana sam se vratio iz Supetra i u Rijeci isao na svoju policijsku postaju i zamolio ih da doznaju zas je njihov kolega me trebao, ali nazalost doticni nije bio u smijeni i nista nisu znali ovi drugi ali su uzeli moj broj mobitela kao javit ce mi se kolega. Ali evo danas je 2.10.2011 nitko mi se nije javio.Zasto mi nisu poslali to rjesenje u Supetru????????'i drugo dali je svejedno proslo tih 9 mjeseci ako ja nisam primio rijesenje???????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni je samo policajac urucio tu noc zapisnik u alkotestu i jos neki papir na kojem pise 9 mjeseci i 2000 kuna. Nakon toga ja ni nisam drugo primio osim sto sam platio kaznu i nisam vozio do sada a proslo je i vise od devet mjeseci. Pa gdje bi ja trebao ic po tu obavijest ako znate?? Dakle ja se moram opet javit policiji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postupak izvršenja zaštitne mjere izdaje policijska postaja koja vam je izdala vozačku dozvolu i treba se informirati na tom mjestu.

 

Pretpostavljam da imate najviše svoga posla upravo u sezoni, tako da je vama u interesu da što prije preuzmete tu obavijest i da zaštitna mjera što prije započne, tako i što prije završi, da možete normalno odraditi sezonu 2012. godine.

 

Policija o vašem poslu i potrebama neće voditi brigu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bruno_vi30 je napisao:

15.11.2010 me policija zaustavila i napuhao sam 1.16 i uglavnom dobio na licu mjesta onaj zapisnik il vec sto da mi uzimaju vozacku na 9 mjeseci i 2000 kn kazne.

Uglavnom da skratim ja sam nakon par dana platio tih 2000 kuna kazne.

Inace imam adresu prebivalista u Rijeci, mjesto boravka na Supetru gdje i radim. E sad nakon nekih 2 mjeseca bila mi policija u Rijeci zvonila kod susjeda valjda da mi dostavi to rijesenje jer nisam primao u Rijeci postu, valjda zato ne znam.

 

Postoje načini dostave bez potpisa osobi kojoj treba izvršiti dostavu, ali kako ako taj ima boravište na drugoj adresi? Ili vama to boravište uopće nije prijavljeno? Nešto nije u redu.

 

Dalje, ako je policajac prije 2 mjeseca došao dostaviti obavijest o zaštitnoj mjeri od 9 mjeseci kako je "kazna vec istekla"? Ni tu nešto nije u redu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da , ja se bas ne kuzim u to.

Mene jedino kad su zaustavili i kad sam napuhao su mi oduzeli vozacku mislim na 8 dana da je bilo il 7 tako nesto.

I policajac mi je rekao da kazna postaje prvomocna ako se ne zalim u roku od 8 dana na zapisnik tako nekako. Nije mi spominjao nikakvu obavjest.Ja platio i mislio da je to to.

Cak i kad sam isao po vozacku mi nisu nis rekli.

Kazem oni su bili kod mene doma u Rijeci ali posto nije nikog bilo otisli kod susjeda i pitali gdje sam ja. Susjed rekao da me nema i gdje sam. Ja dosao nakon dva dana u polici. postaju ali nitko nije imao pojma zasto je njihov kolega bio kod mene. Ja ostavio broj ali bezveze. Sta je i kako on napisao nemam pojma, potpisao ja nisam nista, sad bi i mene zanimalo ko je fiktivno preuzeo tu moju obavjest onda?????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija